Garia 2+2

Deze super-de-luxe elektrische voertuigen van Garia en Importeur Invest-Mobile behoren tot de nummer één van de Lsv voertuigen in Europa en mogen met een officieel kenteken op de openbare weg rijden. Garia LSV voertuigen voldoen dus allemaal aan de Europese regels voor het rijden op straat. De elektrische city-car voertuigen worden ook wel  LSV’s genoemd naar de Engelse term Low Speed Vehicle.

Deze Elektrische golfkar is geschikt voor op de openbare weg in heel Europa en alle buitenlandse kentekens zijn beschikbaar. Garia Monaco elektrische golfkar is een unieke combinatie van ontwerp, kwaliteit en passie en fundamenteel is er een groot verschil van de traditionele elektrische golfkarretjes zoals Clubcar. De Garia is gemaakt door middel van een visionaire innovatie en ontwikkeling proces. De sportieve en dynamische kijk van de elektrische Garia met kenteken zet de andere golfkarretjes te kijk.

De elektrische  ‘city cars’ van Garia zijn ideaal om zich stil, comfortabel en veilig te bewegen in een stedelijke omgeving. Omdat ze voorzien zijn van een nationaal autokenteken en alle accessoires die wettelijk verplicht zijn (bv. verlichting, veiligheidsgordels), mogen ze ook rijden op de openbare weg aan een maximale snelheid van 45 km/uur.

Met Garia en Invest-Mobile kunt u rekenen op een unieke combinatie van luxe, eigen inbreng en snelheid.

Ook de glazen vooruit en niet te vergeten de 3 punt gordels brengen u extra veiligheid, zelf bij regenachtig weer brengt de ruitenwisser weer zichtbaarheid .

Of de klant nu een bedrijf, een stad, een instelling of particulier is, Garia modelleert een wagen of wagenpark volledig naar de wensen van die klant. Er bestaan dan ook talloze keuzemogelijkheden wat betreft model, accessoires, kleur, belettering en allerlei opties.

En ook particulieren denken aan hun ecologische voetafdruk en zijn gecharmeerd door de luxe en het comfort van de Garia.

Beschikbaar als een 2-persoons, 4-zits en Roadster modellen
Max snelheid: 40-60 km/u
Bereik: 60 km