Garia roadster – Mansory Currus

De Garia Roadster is een visueel atletische auto met hoge prestaties en snelle afhandeling, perfect voor een dag op de jachthaven of gewoon om fluisterstil rond te toeren. Met andere woorden: de Sportcart van elektrische Garia golfkarren . De Garia Roadster is geïnspireerd door het idee van vrijheid en de vreugde wat u voelt tijdens het rijden in een echte open sportwagen.

De Garia Mansory Currus is ontworpen in nauwe samenwerking met Mansory, beroemd voor het aanpassen van luxe super auto’s zoals Bentley, Bugatti en Ferrari.
Unieke en onbeperkt Customization door Garia zet een persoonlijk tintje aan uw Garia met unieke luxe upgrades van de ‘Garia Mansory accessoires’.

De Garia Mansory, waarvan er slechts zeven beschikbaar zijn voor verkoop, komt met een “Mansory handtekening” en luxe eigenschappen zoals dashboard in echt leder, lederen sportstoelen, koolstofvezel bodywerk en vele andere details. In de wereld van gepersonaliseerde huizen, auto’s, jachten en uw levensstijl is in het algemeen de Garia de missing link.

• 5 verschillende soorten leder voor een unieke look
• teak structuur bekleed cabin verdieping
• speciale ontworpen koplampen
• ingebouwde stereo-installatie