Electrotrucks

Nu de beurt aan het 100% elektrische utility vehicle van Garia. Vanwege het reeds grote succes op gebied van 100% elektrische citymobiels voor personen vervoer Club-Car, is Invest-Mobile klaar een nieuw marktsegment aan te boren.
ontwikkelde Garia utility vehicle is gebouwd als zeer compacte truck met rij-eigenschappen van een luxe personenauto en deze Electro truck is toegestaan voor op de openbare weg.Deze 100% elektrische Garia Voertuig komen betrouwbaarheid, ergonomie en nul-emissie samen met comfort, functionaliteit en een goed ontwerp. Gebouwd met de meest hoogwaardige Europese materialen welke als benchmark voor de markt zullen fungeren.
Dit voertuig is uniek in zijn markt .

Elk detail is zorgvuldig ontworpen en zet een nieuwe standaard voor compacte elektrische utility vehicles – zoals het plaatsen van alle routine-onderhoud onderdelen onder de afsluitbare motorkap.

Toegang tot de thermostaat verwarmde cabine is uitstekend door de achteraan scharnierende deuren. De cabine biedt ongekende hoogte en beenruimte, nieuwe opties, ergonomische bediening en eerste klas zichtbaarheid die elke reis veilig, comfortabel en aangenaam te maken.
De Garia Utilist beschikt over uitstekende prestaties, hoge topsnelheid, een laadbak met de minimale grootte van een Euro pallet en een totale belasting van 550 kg aan te kunnen. Het lichtgewicht en corrosie resistent thermisch verzinkt stalen frame bespaart de de eigenaar kosten, verhoogt de productiviteit en vermindert CO2-uitstoot.

Garia utility vehicle truck

Het chass heeft een kleine draaicirkel van onze elektrische Garia utility vehicle truck . Daardoor is dit elegante voertuig zeer veelzijdig te gebruiken, zoals op bedrijfsterreinen, in binnensteden en op recreatieparken. Het voertuig is leverbaar in verschillende lengtes.

De Garia elektrotruck is verkrijgbaar met laadbak, box met rolluiken veegvuilopbouw of een box met vleugeldeur voor optimale binnenruimte en comfort voor de berijder. Ook kan de Garia utility met een aanhangwagen rijden de trekkracht is tot 1100 kg. In de verwarmende cabine hebben de chauffeur en bijrijder veel overzicht. De maximale snelheid van 40 km/h is traploos programmeerbaar. Voor het opladen is geen aparte laadpaal of infrastructuur nodig. Na een werkdag kan het voertuig gewoon via 230 V worden opgeladen. Overige: zuinig energieverbruik, vrijgesteld van wegenbelasting, geluidsarm, veilig, lage onderhoudskosten. Laadvermogen 450 kg geen probleem, trekvermogen 1250 kg geen probleem .

·         Laadvermogen 700 kg

·         Max 40 km/h

·         Slechts 120 cm breed

·         Geschikt voor veel stop-starts

·         Toegestaan op openbare weg

·         Veiligheidscabine

·         Rijcomfort van een personen auto

Diverse werkzaamheden

Een Garia elektrisch voertuig is voor diverse werkzaamheden in te zetten. Zoals voor groenonderhoud of de gemeentelijke stadsreiniging. Ook veel buitendiensten van de sociale werkvoorziening rijden in elektrowagens van Invest-Mobile bvbaWelk voertuig uiteindelijk voor uw goederentransport het meest geschikt is, hangt af van uw specifieke wensen en situatie. U heeft keuze uit meerdere opbouwmogelijkheden. Goed om te weten: een elektrisch voertuig is ergonomisch verantwoord. Hierdoor kunnen uw medewerkers hun werkzaamheden prettig uitvoeren. Doordat de voertuigen compact (breedte vanaf 1,20meter) zijn en een kleine draaicirkel hebben, komt u er eenvoudig mee op moeilijk bereikbare plekken of door nauwe doorgangen.

Diverse mogelijkheden

Wij bieden u diverse mogelijkheden tot aanpassing van het voertuig, de aanhangwagen of opbouw. In de afgelopen jaren heeft onze engineeringafdeling namelijk al voor verschillende klanten maatwerkoplossingen ontwikkeld. Van deze resultaten kunt u ook gebruik maken. Te denken valt aan speciale opbouwmogelijkheden als een veegvuilopbouw, hogedrukreiniger met hotbox en watertank (voor graffitiverwijdering en kleine reiniging), oplossingen voor vervoer van gereedschappen en een opbouw voor onkruidbestrijding behoort ook tot de mogelijkheden. Net zoals een combinatie van gesloten opbouw en open laadbak. Wij kunnen extra flitslichten aanbrengen op de cabines of achterkant van de voertuigen en gaashekken met klapbare delen, waardoor het nog makkelijker en veiliger werken wordt. Uiteraard kunnen wij ook samen met u tot een geheel nieuwe ontwikkeling komen. Dit alles noemen wij maatwerk.

Duurzame mobiliteit

Voor gemeenten is duurzame mobiliteit vaak een zeer belangrijke ambitie. Zo min mogelijk CO2 uitstoot (CO2 neutraal) en zo min mogelijk fijnstof is noodzakelijk voor het verbeteren van de leefbaarheid in de stad. Elektrisch vervoer draagt bij aan dit imago. Sterker, een elektrische elektrotruck draagt bij aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen zoals zero emission in de stad of gemeente. Naast emissievrij heeft een elektrisch voertuig als voordeel dat het zuinig rijdt en fluister til is. Onze voertuigen zijn uitermate geschikt voor veel stop-starts. Ook zijn onze wagens comfortabel dankzij de hoge in- en uitstap en veilig voor de chauffeurs. Wilt u een wagen met uw eigen belettering of kleur ? Dan regelen wij dat natuurlijk ook voor u. Op deze manier bent u niet alleen duurzaam, maar kunt u dit met een eigen boodschap ook letterlijk aan uw omgeving laten weten.

Mobiliteitsplan inrichten

Rijden met duurzaam vervoer geeft het imago van uw bedrijf een duurzame impuls. U rijdt immers in een veilig en schoon voertuig, in een omgeving waar mogelijk al genoeg CO2 uitstoot is. Maar een elektrisch voertuig heeft meer voordelen. Zo kunt u met onze Garia electrocars de processnelheid in uw bedrijf of organisatie verbeteren. Ook niet onbelangrijk: met onze smalle elektrovoertuigen kunt u overal tussendoor. In drukke omgevingen is dat uitermate handig. Onze voertuigen kunt u daarnaast de hele dag gebruiken. Hierdoor is het mogelijk om uw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk in te richten. Pas aan het einde van de werkdag legt u het voertuig aan de stroom (230V). U heeft dus geen speciale oplaadpunten of laadinfrastructuur nodig. Verder is het voertuig zuinig en daarmee goedkoop in gebruik. Dit alles maakt dat elektrisch vervoer ook nog eens een gunstig effect heeft op de total cost of ownership

Elektrische Garia ‘dubbel duurzaam’

U heeft er belang bij dat uw voertuig en medewerkers zo efficiënt mogelijk worden ingezet. Tegelijkertijd wilt u een bijdrage leveren aan de leefbaarheid van de binnenstad. Met een elektrische Garia bent u in feite ‘dubbel duurzaam’; u behaalt financieel rendement én u verbetert de leefbaarheid. Toch heeft een elektrisch werkvoertuig meer kwaliteiten. Zo heeft een elektrische transporter minder ruimtebeslag dan een traditionele bestelwagen. Dankzij de kleine draaicirkel kunnen chauffeurs dichterbij hun ophaal- en afleverlocaties komen. Ook rijden zij gemakkelijker een drukke stad in. De hoge instap zorgt daarnaast voor ergonomisch comfort. Ideaal bij veelvuldig– en uitstappen!

Over onze diensten

  • Onze servi­ce­afde­ling is gespeci­ali­seerd in het onderhouden en repa­re­ren van elektro voertuigen zowel op locatie als in een eigen werkplaats .
  • Ook verrichten wij expertise opdrachten voor verschillende verzekeringen.
  • Wij werken samen met de overheden in binnen en buitenland inzake wetgeving.
  • Ook assembleren wij voertuigen in eigen beheer.
  • Wij ver­zor­gen het onderhoud en de reparatie in onze modern inge­rich­te werkplaats maar ook op loca­tie. Met onze service agenten bie­den wij een Benelux dekken­de servi­ce aan.
  • Passend vervang materiaal staat 24 uur te beschikking van onze klanten.
  • Wij hebben vele stukken van een groot assortiment in ons magazijn.
  • Tijdens het onderhoud en de reparatie van uw elektrovoertuig heeft Invest-Mobile passend vervoer ter beschikking. Vraag onze serviceafdeling naar de mogelijkheden.
  • In ons magazijn vindt u een com­pleet assorti­ment onderde­len, maar ook voor de elek­tro­voer­tui­gen Yama­ha en Ezgo. Club Car.
  • Al onze Electrocar en Elektrotrucks zijn te maken naar uw professionele wensen inzake laadvermogen ,autonomie , enz en dit alles in een goed georganiseerde eigen werkplaats.